View Sidebar
Välj flygbussen till flygplatsen

Välj flygbussen till flygplatsen

22/12/2015 11:26Comments are Disabled

Det är inte för inte som det finns flygbussar som pendlar mellan innerstaden och flygplatsen. Här har du ett smidigt alternativ som dessutom är relativt billigt. I dag kan du ta dig till Arlanda på cirka 30 minuter enkelt och bekvämt.

Nu kan du alltså åka buss billigt till Arlanda med Air Shuttle – har du koll på när du ska vara på flygplatsen kan du boka din bussbiljett via hemsidan och dessutom få rabatt för barnens eller seniorernas biljetter.

Ombord på bussarna har du möjlighet att förvara allt ditt bagage liksom att du får ordentligt med plats för benen. Det finns också eluttag så att du till exempel kan ladda din dator, mobil eller surfplatta under färden. Sist men inte minst finns det även tillgång till gratis WIFI om du behöver det. Sedan är det så klart ett plus att det inte dröjer längre än en halvtimme till flygplatsen!

218-flygbussar

Visst kan det kännas skönt att stuva in all packning i bilen och köra iväg till flygplatsen så fort ni är redo. Ni behöver inte passa tiden att befinna er vid busshållplatsen och ni kan åka hem igen när ni landar. Men det är ingen dum idé att testa på transfer med buss.

Hos Air Shuttle kan man hitta miljövänliga flygbussar till Stockholm från Arlanda som går ofta. Då slipper ni ställa bilen på parkeringen vid flyget och betalar långtidsparkeringen. Dessutom kan det vara skönt att ha bilen hemma i garaget där ni har den i tryggt förvar. Det blir egentligen inte smidigare än så här.

Oavsett om du ska ut på en resa med jobbet eller om du ska få med dig hela familjen på en semesterresa kommer ni att kunna ta er snabbt och lätt till flygplatsen via buss, fram och tillbaka.

Comments are closed