View Sidebar
Tid är pengar

Tid är pengar

09/03/2014 04:00Comments are Disabled

Trots alla möjligheter till kommunikation över internet eller via telefon, är det fortfarande viktigt att träffas personligen. Vissa saker kan man inte hantera på andra sätt. För att undvika stora kostnader för ett kort möte, väljer många att hålla det i närheten av en flygplats.

MA225-flygplatsOm man vill klara av ett viktigt möte mellan personer från olika delar av landet, kan man hålla det i möteslokaler vid Bromma flygplats. Det anländer dagligen flyg från de flesta större flygplatser i Sverige, men även från andra länder. Därför kan man lätt planera att träffas där, istället för på andra ställen. Om man vill kan man lätt ta sig in till stan efter avslutat möte, om man har annat att göra där. Annars tar man bara nästa flyg hem och sparar in på hotellkostnaderna.

Andra väljer möteslokaler vid Bromma flygplats som också har övernattningsmöjligheter. Genom att hålla en konferens eller möte på själva hotellet, slipper man tänka på transport och förlorar heller ingen värdefull tid. Eftersom tid också är pengar, kan det hela totalt bli billigare. Man har alla faciliteter till hands, speciellt för måltiderna. För de deltagare som kommer med bil brukar det alltid finnas en parkering tillgänglig.

Man kan räkna med att möteslokaler vid Bromma flygplats är utrustade med allt det man behöver för att ha en lyckad konferens. Sköna konferenslokaler med bord och stolar, placerade på det sätt som passar bäst för antal deltagare. Många gånger kan man få ett mötespaket, där måltiderna ingår. Ibland kan det vara billigare vissa dagar i veckan. De flesta vill hålla sina möten och konferenser i mitten av veckan, så runt helgen kan man ofta få reducerat pris.

En annan fördel med möteslokaler vid Bromma flygplats är att de ligger nära Stockholm City, med allt utbud som finns där. Men även i närheten av Bromma finns det mycket att göra. Solvalla, Bromma Blocks och Friends Arena ligger alla runt omkring. Efter avslutade mötesdagar kan man lätt hitta något spännande att göra. Många tycker också om att slappna av på ett gym eller spa efter en dag med intensiva diskussioner.

Vare sig man kommer med bil eller flyg är Bromma ett bra alternativ. Det är stort nog för att man ska ha allt man behöver inom räckhåll, vad det än handlar om. Men samtidigt är det inte lika hektiskt som innerstan ibland kan upplevas. Med andra ord har man det bästa från båda världarna.

Comments are closed