View Sidebar
Skydda byggställningar med krympplast

Skydda byggställningar med krympplast

18/01/2015 08:28Comments are Disabled

Ibland kan det behövas olika typer av skydd för att man helt enkelt inte vill få någonting förstört. Eller också vill man skydda omgivningen mot vissa saker. Ofta finns det lite olika alternativ att välja mellan och det är inte alltid så lätt att veta vilka som är bäst. Men så finns det någonting speciellt som kallas för krympplast.

54-fasad-renovering-krympplast-skyddDå och då behöver till exempel fasader renoveras. För precis som med allting annat här i världen som utsätts för väder och vind så slits det. Och då behöver man oftast skydda byggställningarna på något vis. Det kan vara skydd för människor och miljö mot saker så som till exempel damm, vatten färg och rök.

Varför krympplast?

Varför ska du använda dig av väderskydd av krympplast till din byggställning? Anledningen är att de flesta traditionella system som finns är konstruerade på ett sätt som gör att de tar sig loss från själva ställningsstrukturen om det blåser på ordentligt. Och vid vissa tillfällen får detta absolut inte hända. Ett väderskydd av krympfilm kommer att ta bort denna risk. Det finns en bild på en ställning som har väderskydd här. Väderskyddet är av krympplast som helt enkelt skyddar fasaden mot dåligt väder och smuts.

Väljer du krympplast kan du känna dig säker samtidigt som det är kostnadseffektivt. Det går dessutom snabbt att täcka in en byggnadsställning eller få ett tillfälligt tak samtidigt som det ser snyggt ut. Med krympplasten sjunker kostnader som rör service och lagning samtidigt som risken att drabbas av vattenskador minskar. Även kostnaden för uppvärmning blir lägre om det är kallt ute med hjälp av krympplasten.

Olika användningsområden

Du kan använda krympplast vid flera olika tillfällen då något behöver täckas så som vid till exempel sandblästring och målning, arbeten med asbest, rivning, fasadrenovering som involverar arbeten med fönster och murning, brandskador och så vidare. Du kan räkna med att det håller tätt och att det är stabilt.

Om du är intresserad av att få veta mer om krympplast till byggnadsställningar eller du helt enkelt är redo för inköp av krympplast kan du besöka www.plastkrympning.se redan i dag. Här får du svar om du har några eventuella frågor eller hjälp med din beställning om det skulle behövas.

Comments are closed