View Sidebar
Satsa på radioreklam av kvalitet

Satsa på radioreklam av kvalitet

24/10/2015 15:06Comments are Disabled

49-4-ljudproduktion-radioreklamAlla företag behöver marknadsföra sig själva för att folk och potentiella kunder ska kunna veta att verksamheten existerar. Ett populärt sätt är att göra reklam i radio. Och om det ska bli en reklam som gör att man lyssnar kan det vara värt att satsa på att få den gjord av proffs.

Runt om i landet finns det flera olika produktionsbolag i dag som du kan anlita för att få din radioreklam producerad av utbildade och kunniga personer. Befinner du dig dessutom i huvudstaden eller har möjlighet att ta dig hit för att anlita ett bolag kan du ta kontakt med några av de bästa i branschen. En av de största som har fått allra flest utmärkelser genom åren är Flickorna Larsson. Du kan läsa mer om deras ljudproduktion här.

Det är flera stora företag som har anlitat företaget tidigare så som till exempel Unionen, McDonalds, Postkodlotteriet, Pressbyrån och många fler. Om du vill lyssna på deras produktioner kan du besöka hemsidan där du även kan ta kontakt med gänget bakom reklamen.

Ljud är viktigt

När man arbetar med ljudproduktion blir det plötsligt väldigt påtagligt hur mycket ljud kan påverka oss människor. Vi balanserar humöret efter om vi lyssnar på en ledsam sång eller glada toner liksom specifika ljud skapar associationer till barndomen, arbete eller något helt annat så som dagar i på stranden med skvalpande vågor.

Flickorna Larsson är som sagt ett prisbelönt produktionsbolag inom radioreklam som kommer från Stockholm som verkligen vet hur man ska gå till väga. Nyligen kammade man hem ytterligare en utmärkelse i form av ett lejon i Cannes. Om du är mer intresserad av musik och kultur i Sverige i dag kan det här inslaget vara kul att lyssna på som kommer från P4 Norrbotten och handlar om att länsmusikchefen får nytt uppdrag snart.

Comments are closed