View Sidebar
Namna dina skötväskor

Namna dina skötväskor

04/10/2013 03:39Comments are Disabled

MA246-barnkläderÄven om man är mycket glad för sina barn så känner en del föräldrar att man försvinner lite själv bakom alla blöjbyten och tvätt. Oioi har kommit på en lösning genom sina trendiga skötväskor som länge varit populära. De är både praktiska och snygga.

Man måste alltid ha med sig så många saker när man går ut med en liten baby, det känns ibland som ett flyttlass. Det ska vara blöjor, klädbyten, mat och mycket annat som behöver få plats i väskan, plus att man har barnvagnen att tänka på. Med en skötväska Oioi har man ett huvudfack för leksaker, kläder och det som är lite större. Sedan har man många mindre fack för att lättare kunna organisera sina saker.

De allra flesta tar med sig egen mat till baby, småbarn vill ofta ha det de är vana vid. Med Oioi Hobo har man en egen ficka för nappflaskan, som är folieisolerad. Det ingår även en liten väska för våtservetter med skötväska Oioi. Man har ett fäste för nycklar eller napp, något som annars har en tendens att hamna längst ner under allt annat.

Oioi vet att många mammor vill känna sig snygga och unga, också när man har en baby. Deras skötväskor kommer i många olika modeller och design. De ser ofta inte ut som en traditionell skötväska, samtidigt som de verkligen fungerar bra. Oioi Hobo, till exempel, kommer i läder, nylon eller microfiber. Det är en av deras storsäljare. Man kan sätta fast den på barnvagnen med de två justerbara stropparna som sitter på sidan. Det är lätt att bära den över axeln så man kan ha händerna fria för barnet. Tänka på att alltid namna dina skötväskor så att du inte blir av med dem!

När man väljer design på sin skötväska Oioi har man också stora valmöjligheter. Svart och rött är två klassiska färger. Men Oioi Hobo kommer också i mönstrad design. En del tycker om att matcha barnvagnen, andra väljer en skötväska Oioi som man kan fortsätta använda som vanlig väska också efter att baby blivit stor.

Med en Oioi skötväska ingår det även en skötdyna som matchar väskan. Den är vadderad så man kan byta blöja på sin baby nästan var som helst. Om man har med sig allt man behöver och kan hitta det i väskan utan problem så är det större chans att man går ut. Man behöver inte tycka det är jobbigt att gå i affärer eller träffa väninnorna bara för att man har en baby. Det är viktigt att kunna njuta av livet tillsammans.

Comments are closed