View Sidebar
Detta tjänar du på att anlita den bästa städfirman

Detta tjänar du på att anlita den bästa städfirman

16/02/2018 02:49Comments are Disabled

677-2

Det har blivit ganska vanligt att anlita en städfirma för flera olika uppgifter. Många har hjälp i hemmet varje vecka eller i alla fall varannan vecka. Andra kallar in någon för storstädningen ett par gånger om året. Gärna också när det är dags för fönsterputs eller andra större tilltag. Det är också mycket vanligt med flyttstädning, då du verkligen har annat att tänka på än städning.

I samband med en flytt är det så mycket att göra så du kan bli riktigt yr. Vare sig du är glad över flytten eller inte så är det en stressig tid med många bollar i luften. Samtidigt så påbjuder ofta värden att du lämnar ditt hem i gott skick. Det vill säga grundligt rengjort. Du önskar också flytta in i ett rent hem, och ibland kan det behövas lite mer än vad som utförts. Allt detta gör att när du flyttar så blir ofta städningen en stor bit av uppgifterna som behöver utföras.

Hjälp vid flytt

Det finns många saker som andra kan stå till tjänst med när du flyttar. Du måste inte göra allting själv utan kan delegera en hel del. Städningen är en av dessa saker, likaså bärandet av kartonger och möbler. Dessa tjänster har blivit riktigt billiga, speciellt om du utnyttjar de avdrag som gäller.  Med tanke på hur mycket du får igen i form av tid och energi så är det sannerligen värt varje krona. När du ska välja flyttfirma i Norrköping bör du välja den bästa firman för jobbet.

Vissa flyttfirmor lånar ut kartonger för packningen, och de tillhandahåller även emballage. Andra hyr ut dem eller säljer materialen. Detta ger dig en bra bas för din flytt eftersom ordentliga kartonger är viktigt för att allt ska flyta smidigt. Flyttfirma kan också förklara hur du ska packa för att underlätta när flyttdagen äntligen kommer. Men också för att dina värdefulla ägodelar inte ska bli förstörda på något sätt. EPL Städ är firman för din flyttstäd i Eskilstuna.

Roligt att flytta

De flesta tycker det är jobbigt med en flytt. Även om det är dags att flytta in i drömhuset och gå vidare i livet så är det så mycket att tänka på. För att underlätta för dig själv bör du planera i god tid. Skriv gärna listor, eller använd de som mäklaren kan ge dig, för att bocka av vartefter något blir gjort. Därmed undviker du att glömma något som är viktigt. Men se dig också om efter en bra flyttfirma. En del tillhandahåller städning också, annars kan du boka det separat. Eftersom många vill flytta på helgerna kan du behöva boka i god tid. Flyttgubbarnas värsta rövarhistorier. Läs mer i denna artikel i nättidningen StockholmDirekt.

677-3

När själva dagen för din flytt kommer kan du gärna be familj och vänner om hjälp. Inte för de tunga bitarna som att bära och städa. Men kanske för att passa barnen eller för att börja packa upp de nödvändigaste sakerna. När du kallar in proffsen för grovgörat så blir det mer tid och ork över för alla. Du kanske inte ens behöver någon hjälp från bekantskapskretsen. Istället kommer du snabbt att kunna bjuda in till inflyttningskalas.

Bara de allra bästa

Som med alla andra tjänster du bokar bör du välja din flyttfirma noga. Kontrollera deras referenser och försäkra dig om att de har alla de nödvändiga försäkringarna. Västerbottens-Kuriren skriver i en artikel om vikten av att anlita en bra städfirma. Du väljer ju att betala för dessa tjänster så att din egen stress kan minska. Om du inte är försiktigt kan det istället leda till mer arbete.

En seriös firma är bara glad att kunna ge dig den information du behöver. De har sina referenser redo och har ingenting att dölja. Med dem kommer din flytt att gå riktigt bra och innan du vet ordet av är du installerad i det nya hemmet. Alla tjänar på att det går smidigt, speciellt om du betalar ett totalpris för hela flytten.

Om du betalar per timme kan det vara bra att ställa frågor innan du skriver kontrakt. Som hur många flyttkarlar de kommer att skicka och hur stor flyttbilen är. Detta har nämligen en direkt inverkan på hur lång tid det tar. Även om du betalar en klumpsumma för hela flytten kan det vara skönt att veta när allt beräknas vara färdigt. Speciellt om du har familj och vänner som kommer in för att hjälpa dig med detaljerna i det nya hemmet.

Inte svårt att flytta

Att flytta innebär alltid en massa arbete, det ligger i sakens natur. Men du kan göra det lättare för dig själv genom att välja en bra städfirma. Någon som håller sitt ord och ger dig den allra bästa flytten. Samt städar ur din gamla lägenhet så att den blir godkänd vid kontrollen. Allt detta gör att det inte alls blir så stressigt att flytta.

Comments are closed