View Sidebar
Billeasing är framtidens val

Billeasing är framtidens val

31/10/2015 14:19Comments are Disabled

Varje år rapporteras att det blir fler och fler bilar på vägarna. Detta innebär naturligtvis utmaningar för de som upprätthåller och underhåller standarden på våra vägar – såväl vad gäller infrastruktur som när det gäller miljön. Det är samtidigt dock ett faktum att bilen revolutionerade vårt sätt att resa och ta oss från plats A till B och det är en omöjlighet att gå tillbaka.

Som tur är ser framtiden ljus ut vad gäller olika typer av bilägande. Ett allt mer populärt alternativ till att äga sin bil i traditionell mening är billeasing. Detta innebär att du skriver avtal med en bilfirma om att leasa – i praktiken hyra – din bil under en viss period. För detta betalar du en viss summa pengar varje månad samt bensin.

Fördelar med billeasing

  • Du slipper kostnader för underhåll av bilen – allt ingår i det pris du betalar för att leasa din bil per månad.
  • Du kan när som helst säga upp ditt avtal. Vanligtvis finns en uppsägningstid och avtalen kan skilja sig åt från fall till fall men oavsett så har du alltid möjligheten att säga upp det om din ekonomiska situation till exempel skulle ändras.
  • Du kan ofta byta modell och bil utan att förlora pengar på att sälja din gamla bil. Det är ett faktum att det sällan är en vinst att faktiskt köpa sin bil. Rent pengamässigt förlorar bilen i värde varje dag som du kör omkring med den. Med billeasing har du inte detta problem utan kan hålla dig med en bil du trivs med och när du förlorat intresset bara byta till en ny.

Nyfiken på billeasing för ditt företag – läs mer om företagsleasing på länken och ta reda på om det kan vara en smart lösning för just er. Företagsleasing är enligt många experter vägen framåt för företag då man ofta kan få grupperbjudanden beroende på hur många bilar man vill ha i sitt leasingkontrakt. Ofta gäller ju fler desto bättre pris men även lojalitet brukar värderas högt hos företagen som sysslar med just detta.

Den största oron bland de som väljer att leasa sin bil är att det i slutändan blir dyrare än man först trott. Men du – är du ute efter billig leasing av bilar ska du klicka här för att få reda på mer om hur du går till väga för att hitta billig men bra billeasing. Helt enkelt ett bra avtal utan att behöva tumma på kvaliteten.

Även media har uppmärksammat trenden att leasa sin bil istället för att köpa den. Många experter är eniga – leasing är framtiden skriver DN i den här artikeln där du kan läsa mer om varför det är på det viset och även vad billeasing kan ge dig eller ditt företag.

Bilen är en naturlig del av vår vardag och statistik visar att bilarna på vägarna blir fler och fler varje vecka. Detta ställer större krav på de som underhåller vägarna och dessutom på biltillverkare som måste ta hänsyn till miljön men också på alla de förare som kör dessa bilar.355-4-billeasing

Att välja bil med omsorg är ett ansvar som varje bilist har idag och förståelsen för detta ökar kontinuerligt då många undersökningar visar att bilförare tar större och större intresse i vilken bil de kör omkring i, hur den fungerar, hur mycket bensin den drar och framför allt – om den är någorlunda miljövänlig eller inte. Bilen kan helt enkelt vara en fantastisk tillgång för den som behöver den – en möjlighet att se något utöver det som finns i kvarteret där man bor och även mer tid med dem man älskar.

Comments are closed